Skräddarsydda Grupp- och Studieresor i Sverige

Njut av en studycation på hemmaplan

Discover Sweden Tours tar dig till de traditionella resmålen i Sverige men framförallt vill vi visa det som finns bortom de vanliga turiststråken och storstäderna; landsbygden, maten och människorna. Vi hjälper större och mindre grupper att planera sin bussresa, konferens eller event efter era syften och förväntningar. I samarbete med våra nordiska kollegor arrangerar vi din unika reseupplevelse i Skandinavien.

Såhär i Covid-19 tider med begränsat resande ställer vi om vår verksamhet, från globalt till lokalt. Välkommen att upptäcka våra programförslag i Sverige samt läs mer om vår Arbetsdag i Naturen

Kontakta oss om du planerar
· En unik och skräddarsydd resa för din grupp
· En studieresa med professionella besök
· En resa kring ett speciellt intresse

Tar du emot utländska kollegor, leverantörer och/eller kunder så hjälper vi dig med besöksprogram, guider, studiebesök och aktiviteter etc. Kanske har du själv bra kontakter för studiebesöken men vill ha hjälp med transport, boende och trevliga kringarrangemang så att programmet flyter fint och blir såväl lärorikt som en minnesvärd upplevelse?

Eftersom vi finns i Västsverige med de bästa kontakterna för både studiebesök och kringarrangemang vill vi gärna välkomna dig hit. Vi arbetar dock över hela Sverige.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag. 

Det Blommande Berget

Kinnekulle upphör aldrig att fascinera och inspirera. Fantastisk natur, vacker utsikt, god mat, historiska sevärdheter och besök hos lokala hantverkare gör besöket på Det Blommande Berget till något minnesvärt. 
Såhär kan en Kinnekulleresa läggas upp

Bisofär Vänerskärgården

Med kontor vid foten av berget är vi en del av biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle. Området är Sveriges första ekoturismområde. Tanken är att turismen ska utvecklas men att naturens unika värden ska bestå. Vill du veta mera? Vi ordnar gärna en studieresa.

I Arns fotspår 

Jan Guillous trilogi om Riddar Arn väckte intresset för områdets historia och vi har arrangerat både stora och små event "I Arns Fotspår". Idag har intresset för Arn svalnat men grunden för resorna består; våra medeltida kyrkor och en fantastisk medeltida historia. Kontakta oss om du vill göra en historisk resa.