Det här är vi

N&N Agritours Sweden har arrangerat gruppresor för skogs- och lantbruksnäringen till och från Sverige sedan 1998. Våra svenska kunder finns i hela landet, de flesta har verksamhet i den gröna näringen, med kor, grisar, hästar, växtodling, skog, blommor, grönsaker.... osv. Under åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät i Sverige som gör att vi kan erbjuda en stor variation på studieresor för utländska besökare som vill se och lära mer om Sverige.

Eva Maria Friberg som äger och driver N&N resor har lång erfarenhet från turist – och resebranschen i många länder. Kontakten med lantbruket börjar utanför kontorsdörren – på vår gård vid foten av Kinnekulle med gris- och spannmålsproduktion. Vår närhet till landsbygden förstärker vår önskan att visa det som finns mellan storstäderna och de mest kända besöksmålen.

Annica Ehrman bor också i Fullösa och är bonddotter från Göteborg. Utöver att arbeta på N&N resor är Annica snart auktoriserad guide av SveGuide och bor vid vackra Kinnekulle. Uppväxt på en mjölkgård i Olofstorp utanför Göteborg och har arbetat inom jordbruk i över ett decennium. Utöver jordbruket är Annica utbildad inom event och besöksnäringen på IHM i Göteborg.

                                                                                         

N&N resor startades 1998, verksamheten utvecklas kontinuerligt med nya resmål till världens alla hörn och med genuina resor till Sveriges landsbyggd. N&N resor är en del av bolaget Discover Sweden Tours AB.

Discover Sweden Tours AB, Org nr: 556938-2079 har sitt säte i Götene. Vi är medlemmar i SRF; Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen och i det internationella nätverket ATOI; Agricultural Tour Operators International.

Kontakta oss!


     Eva Maria Friberg

Annica Ehrman