Det här är vi

N&N Agritours Sweden har arrangerat gruppresor för skogs- och lantbruksnäringen till och från Sverige sedan 1998. Våra svenska kunder finns i hela landet, de flesta har verksamhet i den gröna näringen, med kor, grisar, hästar, växtodling, skog, blommor, grönsaker.... osv. Under åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät i Sverige som gör att vi kan erbjuda en stor variation på studieresor för utländska besökare som vill se och lära mer om Sverige.

Eva Maria Friberg som äger och driver N&N resor har lång erfarenhet från turist – och resebranschen i många länder. Kontakten med lantbruket börjar utanför kontorsdörren – på vår gård vid foten av Kinnekulle med gris- och spannmålsproduktion. Vår närhet till landsbygden förstärker vår önskan att visa det som finns mellan storstäderna och de mest kända besöksmålen.     

Annica Ehrman är en erfaren SveGuide med rötter från en mjölkgård i Göteborgs kommun, hon är nu baserad på vackra Kinnekulle. Med över ett decenniums erfarenhet från olika mjölkgårdar och en utbildning från IHM Business School inom besöksnäringen, har Annica byggt upp en stor kunskap inom området.
För N&N Resor fungerar Annica som en engagerad reseledare för grupper som besöker Sverige eller reser till engelsktalande länder. Dessutom agerar hon som lokal guide för grupper som utforskar Kinnekulle och Skaraborg.

                                                                                   
N&N resor startades 1998, verksamheten utvecklas kontinuerligt med nya resmål till världens alla hörn och med genuina resor till Sveriges landsbyggd. N&N resor är en del av bolaget Discover Sweden Tours AB.

Discover Sweden Tours AB, Org nr: 556938-2079 har sitt säte i Björkvik. Vi är medlemmar i SRF; Svenska Resebransch Föreningen och i det internationella nätverket ATOI; Agricultural Tour Operators International.

Kontakta oss!

Eva Weijber


     Eva Maria Friberg

 


Annica Ehrman - Reseledare