Grupp- och Studieresor till och från Sverige

Välkommen till N&N Agtours, resor för Nytta & Nöje!

Följ med på studieresa till  Nya Zeeland januari 2026

Följ med på studieresa till Nya Zeeland januari 2026

Studieresa till Sydafrika januari 2025 FULLBOKAD

Studieresa till Sydafrika januari 2025 FULLBOKAD

Eurotier 12-15 november 2024

Eurotier 12-15 november 2024

Förslag på studieresa till Italien

Förslag på studieresa till Italien

Förslag på studieresa till Irland

Förslag på studieresa till Irland

Res med oss

Vi har sedan 1998 specialiserat oss på att arrangera studieresor och upplevelser för grupper inom skogs- och lantbruksnäringen till och från Sverige. Med vårt kontor beläget i Björkvik, mitt i Sveriges jordbruks- och skogslandskap, arbetar vi varje dag för att erbjuda våra kunder de mest minnesvärda och givande upplevelserna.

Vår främsta målsättning är att främja möten och sprida kunskap mellan människor som är engagerade i att producera livsmedel och energi runt om i världen. Genom ett nära samarbete med 60 reseproducenter med expertis inom de gröna näringarna från 50 länder är vi väl rustade att lösa alla behov för både större och mindre grupper.

Vi skräddarsyr resor och upplevelser för dem som vill fördjupa sig i skogs-, lantbruks-och landsbygdsupplevelser med hela världen som destination. Våra studiebesök på gårdar, företag och organisationer inom den gröna näringen ger deltagarna inte bara ny kunskap utan även en ny energi i deras dagliga arbete. Dessutom ger det en insikt i andra länders förutsättningar för att driva sina verksamheter framåt.

Vi ser fram emot att vara din partner för minnesvärda och lärorika resor i skogs- och lantbruksvärlden samt till det vackra Sverige. Resorna är avdragsgilla för verksamheten. 

Kontakta oss med dina önskemål, så skräddarsyr vi ett förslag som passar just dig.

Med oss är du trygg. Discover Sweden Tours har fullständiga resegarantier hos Kammarkollegiet och som medlem i SRF följer vi deras allmänna villkor för paketresor vilket innebär att du får hela din resa återbetald om något oförutsett händer