Grupp- och Studieresor till och från Sverige

Välkommen till N&N resor, resor för Nytta & Nöje!

Skottland 4-11 April 2024

Skottland 4-11 April 2024

Följ med Lantbruksråd i Väst till Irland 4-8 mars

Följ med Lantbruksråd i Väst till Irland 4-8 mars

Förslag på studieresa, Nya Zeeland

Förslag på studieresa, Nya Zeeland

Förslag på studieresa till Italien

Förslag på studieresa till Italien

Förslag på studieresa till Irland

Förslag på studieresa till Irland

Res med oss på N&N resor

N&N resor har ordnat studieresor för grupper i skogs- och lantbruksnäringen till och från Sverige sedan 1998. Vårt kontor finns på Kinnekulle, vid Vänern, och här jobbar vi dagligen för att ge våra kunder de bästa upplevelserna.  Våra resor är till för att  skapa möten och sprida kunksap mellan människor som producerar mat och energi runt om i världen. Tack vare  ett nära samarbete med resebyråer och kollegor både i Sverige och utomlands så löser vi det mesta för större och mindre grupper.

Under namnet N&N resor Agritours Sweden är vi en nischad resebyrå för dig som vill uppleva skogs- och lantbruk i andra länder. Studiebesök på gårdar, företag och organisationer inom den gröna näringen ger dig både ny kunskap och energi i ditt arbete. Det ger också lärdom om andra länders förutsättningar för att föra sina verksamheter framåt.

Under namnet Discover Sweden Tours jobbar vi mot utländska researrangörer samt svenska grupper och företag som vill uppleva mer av Sverige. Vi älskar den svenska landsbygden med sin tillgängliga natur och kultur samt vår svenska mattradition och strävar alltid efter att lägga in godbitar från detta i våra resor. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram ett förslag.

N&N Agritours Sweden och Discover Sweden Tours är ETT företag med TVÅ varumärken.