Grupp- och Studieresor till och från Sverige

Välkommen till N&N resor, resor för Nytta & Nöje!

Vi reser snart igen

Vi reser snart igen

Agritechnica - vi bokar din resa dit!

Agritechnica - vi bokar din resa dit!

Förslag på studieresa till Irland

Förslag på studieresa till Irland

Programförslag skogsresa Skottland

Programförslag skogsresa Skottland

I covid-19-tider planerar vi för framtiden och väntar på att snart kunna resa igen. 

N&N resor har planerat långa och korta resor, konferenser och event i Sverige såväl som runt om i världen sedan 1998. Vårt kontor finns på Kinnekulle, vid Vänern, och här jobbar vi dagligen för att ge våra kunder våra bästa upplevelser. Tack vare vår lyhördhet och flexibilitet samt ett nära samarbete med resebyråer och kollegor både i Sverige och utomlands så löser vi det mesta för större och mindre grupper.

Under namnet N&N resor Agritours Sweden är vi en nischad resebyrå för dig som vill uppleva skogs- och lantbruk i andra länder. Vi tror på möten med människor. Studiebesök på gårdar, företag och organisationer inom den gröna näringen ger dig både ny kunskap och energi i ditt arbete. Det ger också lärdom om andra länders förutsättningar för att föra sina verksamheter framåt.

Under namnet Discover Sweden Tours jobbar vi mot utländska researrangörer samt svenska grupper och företag som vill uppleva mer av Sverige. Vi älskar den svenska landsbygden med sin tillgängliga natur och kultur samt vår svenska mattradition och strävar alltid efter att lägga in godbitar från detta i våra resor. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram ett förslag.

N&N Agritours Sweden och Discover Sweden Tours är ETT företag med TVÅ varumärken.