Aktuella resor 

Vi ligger i startgroparna! Vill du också börja planera för att resa igen? Hör av dig så ger vi ett förslag som du kan boka för din grupp när ni känner er redo. 

Agritechnica 27 februari - 5 mars 2022 

  Agritechnica 27 februari – 5 mars 2022 

  Boka hotell och biljetter nu!

  

 

 
  Agromek 29 nov - 2 dec 2022

  
 


 


  Med Land Lantbruk kan du besöka 
  mjölk- och köttlandet Irland - "bakom
  kulisserna". Resan är framflyttad vi återkommer med datum.
  Se förslag på program här! 
 

 

 
  Res med Land Lantbruk till Zambia. 
  Resan är framflyttad, vi
  återkommer med datum. 
  Lägg till 3 dagar i Botswana.
  Se förslag på program här! 


 

Här hittar du resor som vi tagit fram i samarbete med olika tidskrifter, företag, föreningar etc. vilka du som enskild resenär kan anmäla dig till genom att klicka vidare på respektive länk. Här lägger vi också ut resor som våra kollegor runt om i världen erbjuder dig att följa med på.

Vi jobbar hela tiden på att ta fram fler resor så håll dig uppdaterad genom att klicka in här emellanåt eller, för att göra det smidigt, anmäl dig till vårt rese- och inspirationsbrev som mailas ut ca 4-5 gånger per år HÄR 

 

Läs vårt senaste nyhetsbrev här!

Mer än bara lantbruk, djur och gårdar!

Vår mångåriga erfarenhet av resor utomlands samt ett nära samarbete med våra kollegor runt om i världen ger oss möjlighet att erbjuda resor med andra inriktningar än för den gröna näringen. Har du en tanke eller idé för en resa med större eller mindre grupp så hör med oss först. Vi fixar hela trippen från start till mål och försöker alltid i möjligaste mån att sätta lokal prägel och unikitet på resorna.