Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Studieresor för Nytta & Nöje med LRF Media 2019

Fler resor är under produktion. Håll utkik här samt i LRF Medias tidningar!

Japan med Land Lantbruk, 8-20 november 2019 Läs programmet här
BOKA HÄR Resan är bekräftad! Vi har några få platser kvar, skynda boka!!
Nu åker vi till my(s)tiska Japan. Ska du med? Här upplever vi den intensiva, innovativa och intelligenta ön under två veckor. Vi besöker skog och lantbruk som är förenliga med vad vi har i Sverige men också verksamheter som är mer unika i Japan; te och wasabi. Såklart får vi ta del av den unika kulturen, vi lär oss göra egna nudlar och får också uppleva en te-ceremoni. Bland annat! Anna Bratt, chefredaktör för Land Lantbruk & Skogsbruk, medföljer på resan. Inför denna resa behöver vi dina passuppgifter i form av passnummer samt utgångsdatum (expire date.) Om du vet att du kommer att behöva ett nytt pass innan resan så kan du återkomma med denna info längre fram.


Italien med Land Lantbruk, 21-25 oktober 2019 Läs programmet här
Resan är f.n. fulltecknad men kontakta oss om du är intresserad av att stå på väntlista
Norra Italien är målet för uppföljningen av fjolårets Ungernresa. Temat blir lantbruk och lokal mat tillverkning; hur lyckas italienarna få våra känslor att svalla när man pratar mat och dryck? Vi passar också på att besöka unika Venedig när vi ändå är i krokarna. Lena Johansson, politisk chefredaktör för Land Lantbruk & Skogsbruk, medföljer på resan.

Paketresemoms 2,67% tillkommer på priset till länder inom EU

Vi strävar efter en hög kvalitet på våra resor och begränsar därför antalet deltagare till ca 30/resa. Discover Sweden Tours AB/N&N resor är medlem i Svenska Resebyråföreningen och tillämpar SRF:s villkor för paketresor
(om inget annat anges i programmet)

Se över dina försäkringar inför resan! Boka gärna din reseförsäkring och ev. avbeställningsskydd direkt hos ERV. Notera att avbeställningsskydd måste bokas och betalas in samtidigt som du anmäler dig till resan. Läs mer nedan. Hör av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Avboka resa eller event - få pengarna tillbaka.

Reseförsäkring

 

Boka gärna din reseförsäkring och/eller avbeställningsskydd direkt hos ERV:

Vi kan också hjälpa dig att boka om du vill. Kontakta oss isåfall.