Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Studieresor för Nytta & Nöje med LRF Media 2019

Nya resor är under produktion och programmen är snart klara. Håll utkik här samt i LRF Medias tidningar!

Skogsresa till södra Tyskland, 1-5 april 2019, med Land Skogsbruk Läs programmet här
Vi flyger till München och får under fem dagar se och höra om skogsnäringen i södra Tyskland. Det blir besök i barr- och lövskog, på skogsägareförening, julgransodling, plantskola, sågverk samt en motorsågsfabrik och en husfabrik. 2 nätter i Stuttgart och 2 nätter i medeltida Rothenburg. Tidningen Land Skogsbruks representant Mats P Ostelius medföljer. Pris SEK 13 850/person i delat dubbel inkl. flyg från Arlanda.
(priset är inkl. paketresemoms 2,67%)   BOKA HÄR  senast 15 januari.
Min. 20 resenärer. Vi förbehåller oss rätten att ställa in alt. justera priset vid färre än 20 resenärer. 

Japan med Land Lantbruk, hösten 2019
Nästa års långresa planeras att gå till mystiska Japan. Här vill vi uppleva den intensiva, innovativa och intelligenta ön under två veckor. Tanken är att besöka skog och lantbruk som är förenliga med vad vi har i Sverige men också verksamheter som är mer unika i Japan; te, blommor och wasabi. Programförslaget läggs ut här snart. 

Italien med Land Lantbruk, oktober 2019
Vi planerar också att låta norra Italien bli målet för uppföljningen av årets Ungernresa. Temat blir lantbruk och lokal mat- tillverkning; hur lyckas italienarna få våra känslor att svalla när man pratar mat och dryck? Programmet läggs ut här inom kort.

Paketresemoms 2,67% ingår i priset till länder inom EU.

Vi strävar efter en hög kvalitet på våra resor och begränsar därför antalet deltagare till ca 30/resa. Discover Sweden Tours AB/N&N resor är medlem i Svenska Resebyråföreningen och tillämpar SRF:s villkor för paketresor
(om inget annat anges i programmet)

Se över dina försäkringar inför resan! Boka gärna din reseförsäkring och ev. avbeställningsskydd direkt hos ERV. Notera att avbeställningsskydd måste bokas och betalas in samtidigt som du anmäler dig till resan. Läs mer nedan. Hör av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Avboka resa eller event - få pengarna tillbaka.

Reseförsäkring

 

Boka gärna din reseförsäkring och/eller avbeställningsskydd direkt hos ERV:

Vi kan också hjälpa dig att boka om du vill. Kontakta oss isåfall.