Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

STUDIERESOR, GRUPPRESOR & FÖRETAGSEVENT

- Välkommen till N&N resor, resor för Nytta & Nöje!

N&N resor har planerat långa och korta resor, konferenser och event i Sverige såväl som runt om i världen sedan 1998. Vårt kontor finns på Kinnekulle, vid Vänern, och här jobbar vi dagligen för att ge våra kunder våra bästa upplevelser. Tack vare vår lyhördhet och flexibilitet samt ett nära samarbete med resebyråer och kollegor både i Sverige och utomlands så löser vi det mesta. Under namnet N&N resor hjälper vi dig att planera och genomföra resor och event med olika inriktningar och upplägg. Allt enligt dina önskemål.

Under namnet N&N resor Agritours Sweden  är vi en nischad resebyrå för dig som vill uppleva skogs- och lantbruk i andra länder. Vi tror på möten med människor. Studiebesök på gårdar, företag och organisationer inom den gröna näringen ger dig både ny kunskap och energi i ditt arbete. Det ger också lärdom om andra länders förutsättningar för att föra sina verksamheter framåt.

Under namnet Discover Sweden Tours jobbar vi mot utländska researrangörer samt svenska grupper och företag som vill uppleva mer av Sverige. Vi älskar den svenska landsbygden med sin tillgängliga natur och kultur och strävar alltid efter att lägga in godbitar från detta i våra resor. På tal om godbitar förresten – att säkerställa vällagad, lokal och närproducerad mat till våra grupper ingår också i vår strävan för att garantera dig en upplevelse utöver det vanliga.

N&N Agritours Sweden och Discover Sweden Tours är ETT företag med TVÅ varumärken.

God fortsättning!

Vi bjuder på en artikel från ATL om våra glada utegrisar som uppmärksammats av IKEA. Läs artikeln här

Aktuella studieresor

Ny skogsresa med LandSkogsbruk, 23-27 april, till Skottland! Läs mer o boka här!

TraktorPower tar dig till Great Dorset Steam Fair i augusti. Läs mer o boka här!

Läs vårt senaste inspirationsbrev (dec) här!