Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

STUDIERESOR, GRUPPRESOR & FÖRETAGSEVENT

- Välkommen till N&N resor, resor för Nytta & Nöje!

N&N resor har planerat långa och korta resor, konferenser och event i Sverige såväl som runt om i världen sedan 1998. Vårt kontor finns på Kinnekulle, vid Vänern, och här jobbar vi dagligen för att ge våra kunder våra bästa upplevelser. Tack vare vår lyhördhet och flexibilitet samt ett nära samarbete med resebyråer och kollegor både i Sverige och utomlands så löser vi det mesta. Under namnet N&N resor hjälper vi dig att planera och genomföra resor och event med olika inriktningar och upplägg. Allt enligt dina önskemål.

Under namnet N&N resor Agritours Sweden  är vi en nischad resebyrå för dig som vill uppleva skogs- och lantbruk i andra länder. Vi tror på möten med människor. Studiebesök på gårdar, företag och organisationer inom den gröna näringen ger dig både ny kunskap och energi i ditt arbete. Det ger också lärdom om andra länders förutsättningar för att föra sina verksamheter framåt.

Under namnet Discover Sweden Tours jobbar vi mot utländska researrangörer samt svenska grupper och företag som vill uppleva mer av Sverige. Vi älskar den svenska landsbygden med sin tillgängliga natur och kultur och strävar alltid efter att lägga in godbitar från detta i våra resor. På tal om godbitar förresten – att säkerställa vällagad, lokal och närproducerad mat till våra grupper ingår också i vår strävan för att garantera dig en upplevelse utöver det vanliga.

N&N Agritours Sweden och Discover Sweden Tours är ETT företag med TVÅ varumärken.

Aktuella studieresor

Växa Sverige ordnar en resa till Holland med inriktning på ProCROSS, 27-30 mars. Läs programmet och hur du bokar här!

Vi samarbetar med Elmia Wood, juni 2017, och erbjuder studieresor i anslutning till mässan. Läs mer här eller kontakta oss vid intresse att anordna en egen gruppresa. 

Skogsland anordnar resa till Kanada, 17-29 sept 2017 och ATL tar dig med till Storbritannien för att studera betesbaserad lamm- och nötproduktion, 4-7 juli 2017.
Läs mera och anmäl dig här!

Under 2017 planeras följande resor med TraktorPower:
Västgötaresa 3-6 juli, repris på Great Dorset resan i augusti samt Tyskland med Agritechnica, 14-19 november.
Läs mera och anmäl dig här!

Läs vårt senaste inspirationsbrev (dec) här!