Aktuella resor 2021

Är du intresserad av nedan resor men osäker på om du vill resa just nu, hör gärna ändå av dig till oss så kan vi notera ditt intresse för en ev. resa längre fram. 

 
  Agromek framflyttad. Vi återkommer
  när vi vet mera. 
  Se programmet här!


 


  Med Land Lantbruk kan du besöka 
  mjölk- och köttlandet Irland - "bakom
  kulisserna". Resan är framflyttad till
  2021, vi återkommer med datum.
  Se förslag på program här! 
 

 
  Res med Land Lantbruk till Zambia. 
  Resan är framflyttad till 2021, vi
  återkommer med datum. 
  Lägg till 3 dagar i Botswana.
  Se förslag på program här! 


 

Här hittar du resor som vi tagit fram i samarbete med olika tidskrifter, företag, föreningar etc. vilka du som enskild resenär kan anmäla dig till genom att klicka vidare på respektive länk. Här lägger vi också ut resor som våra kollegor runt om i världen erbjuder dig att följa med på.

Vi jobbar hela tiden på att ta fram fler resor så håll dig uppdaterad genom att klicka in här emellanåt eller, för att göra det smidigt, anmäl dig till vårt rese- och inspirationsbrev som mailas ut ca 4-5 gånger per år HÄR 

Läs vårt senaste nyhetsbrev här!

Mer än bara lantbruk, djur och gårdar!

Vår mångåriga erfarenhet av resor utomlands samt ett nära samarbete med våra kollegor runt om i världen ger oss möjlighet att erbjuda resor med andra inriktningar än för den gröna näringen. Har du en tanke eller idé för en resa med större eller mindre grupp så hör med oss först. Vi fixar hela trippen från start till mål och försöker alltid i möjligaste mån att sätta lokal prägel och unikitet på resorna.