Grupp- och Studieresor till och från Sverige

Välkommen till N&N resor, resor för Nytta & Nöje!

Vi erbjuder Studycation - studieresa på hemmaplan!

Vi erbjuder Studycation - studieresa på hemmaplan!

2021 - Bussresa till Agromek i januari.  Se programmet här!

2021 - Bussresa till Agromek i januari. Se programmet här!

Vi finns här för dig när det är dags att ge sig ut på resa igen

Vi finns här för dig när det är dags att ge sig ut på resa igen

N&N resor har planerat långa och korta resor, konferenser och event i Sverige såväl som runt om i världen sedan 1998. Vårt kontor finns på Kinnekulle, vid Vänern, och här jobbar vi dagligen för att ge våra kunder våra bästa upplevelser. Tack vare vår lyhördhet och flexibilitet samt ett nära samarbete med resebyråer och kollegor både i Sverige och utomlands så löser vi det mesta för större och mindre grupper.

Under namnet N&N resor Agritours Sweden är vi en nischad resebyrå för dig som vill uppleva skogs- och lantbruk i andra länder. Vi tror på möten med människor. Studiebesök på gårdar, företag och organisationer inom den gröna näringen ger dig både ny kunskap och energi i ditt arbete. Det ger också lärdom om andra länders förutsättningar för att föra sina verksamheter framåt.

Under namnet Discover Sweden Tours jobbar vi mot utländska researrangörer samt svenska grupper och företag som vill uppleva mer av Sverige. Vi älskar den svenska landsbygden med sin tillgängliga natur och kultur samt vår svenska mattradition och strävar alltid efter att lägga in godbitar från detta i våra resor. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram ett förslag.

N&N Agritours Sweden och Discover Sweden Tours är ETT företag med TVÅ varumärken.